ClickCease

Ved å gå inn på nettsiden på https://www.tøffeklær.no, godtar du å være bundet av disse vilkårene for bruk, alle gjeldende lover og forskrifter, og godta at du er ansvarlig for overholdelse av gjeldende lokale lover. Hvis du ikke er enig i noen av disse vilkårene, er du forbudt å bruke eller få tilgang til dette nettstedet. Materialene på denne nettsiden er beskyttet av gjeldende lov om opphavsrett og varemerker.

  1. Bruk lisens

Tillatelse gis midlertidig å laste ned en kopi av materialene (informasjon eller programvare) på TøffeKlær.nos nettside for personlig, ikke-kommersiell midlertidig visning. Dette er tildeling av en lisens, ikke en overføring av tittel, og under dette lisensen kan du ikke:

Denne lisensen avsluttes automatisk hvis du bryter med noen av disse restriksjonene og kan bli avsluttet av TøffeKlær.no når som helst. Når du avslutter visning av disse materialene eller ved oppsigelsen av dette lisensen, må du ødelegge alle nedlastede materialer som er i besittelse enten i elektronisk eller trykt format.

  1. Ansvarsfraskrivelse

Materialene på TøffeKlær.nos nettside er gitt på en “som er” basis. TøffeKlær.no gir ingen garantier, uttrykt eller underforstått, og herved frasier seg alle andre garantier, inkludert, uten begrensning, underforståtte garantier eller vilkår for salgbarhet, egnethet til et bestemt formål eller ikke-brudd på immaterielle rettigheter eller annet brudd på rettighetene. TøffeKlær.no er kun ansvarlig for garantier i henhold til Kjøpsloven og Angrerettsloven.

Videre kan TøffeKlær.no ikke stilles ansvarlig for forsinkelser påført av 3dje part.

  1. Begrensninger

TøffeKlær.no eller dets leverandører skal under ingen omstendigheter holdes ansvarlige for eventuelle skader (inkludert, uten begrensning, skader på tap av data eller fortjeneste eller på grunn av driftsavbrudd) som skyldes bruk eller manglende evne til å bruke materialene på TøffeKlær.no s nettside, selv om TøffeKlær.no eller en TøffeKlær.no autorisert representant har blitt gitt beskjed muntlig eller skriftlig om muligheten for slik skade. For øvrig gjelder ikke dette krav som dekkes av Forbrukerkjøpsloven.

  1. Nøyaktighet i materialene

Materialene som vises på TøffeKlær.nos nettsted kan inneholde tekniske, typografiske eller fotografiske feil. TøffeKlær.no garanterer ikke at noe av materialene på nettsiden er korrekt, komplett eller aktuelt. TøffeKlær.no kan til enhver tid gjøre endringer i materialet på nettstedet sitt uten varsel. Men TøffeKlær.no forplikter seg ikke til å varsle om oppdateringer i materialene. Husk at din monitor kan få feil fargenyanse, slik at produktene du mottar nødvendigvis ikke har helt samme farge som du ønsker. For best å vurdere dette, vennligst besøk våre stand på messer.

  1. Lenker

TøffeKlær.no har ikke gjennomgått alle nettstedene knyttet til sin nettside og er ikke ansvarlig for innholdet på slike tilknyttede sider. Inkluderingen av en lenke innebærer ikke påtegning fra TøffeKlær.no av nettstedet. Bruk av slikt koblet nettsted er på brukerens egen risiko. Eksempel er Messe.no etc.

  1. Modifikasjoner

TøffeKlær.no kan revidere disse vilkårene for sin nettside når som helst uten varsel. Ved å bruke dette nettstedet aksepterer du å være bundet av den gjeldende versjonen av disse vilkårene.

  1. Gjeldende lov

Disse vilkårene styres av og tolkes i samsvar med norsk lov, og du bekrefter at Asker & Bærum Tingrett er sete for eventuelle rettstvister.

Husk: Gratis frakt over 1000,-